Kennel Red Starlight
Lyra

Lyra

“Lyra”

Regnr: DK15691/2016

Titler: KBHJV17,  DKCH(U), SECH(U), Guldborgsundvinder 23

K9 data

lyraud
lyrau
lyraa
lyra1
lyra4
lyra5
Lyra14
lyra9
gås1
gås3
previous arrow
next arrow

Lyra er fra Nova´s andet kuld og derfor af egen avl. Lyra er virkelig min drømme arbejdshund, hun gør altid sit bedste er ikke stædig og kan lave de samme øvelser mange gange uden at blive træt, hun har et højt tempo når vi arbejder, men har ikke tendens til stress og lyd. Jeg har trænet agility med Lyra fra hun var gammel nok og jeg har været så heldig, at hun ikke blev højere end at hun kunne starte mellemklasse i agility. Vi er nu rykket i klasse 3 og har fået vores første agility cert,  jeg ser frem til masser af agility eventyr med hende i fremtiden og målet er et Championat i agility og spring..

Jeg træner også jagttræning, fra start af var det for at vise, at mine hunde altså også kan lave det de er lavet til. Men min interesse inden for feltet er blevet større og Lyra går til jagttræning og jeg træner også en del selv, Lyra og jeg har startet kvalifikationsprøven i tollerklubben som hun bestod og blev dagens bedste hund. V i ser frem til start i begynderklasse jagtprøve.

Lyra har også været til en del udstillinger med gode resultater, hun blev København junior vinder. Lyra er også blevet dansk og svensk udstillingschampion.  Lyra er mere reserveret end sin mor og har ikke brug for at hilse på fremmede på tur, hvis de kommer på besøg, hilser hun gerne. Hun er en blød pige og en rigtig skødehund, som gerne ligger tæt Derudover er hun en fantastisk arbejdshund der arbejder med stor fart og uden stress, man bliver glad i låget af at træne med hende. Lyra har 3 kuld hvalpe og er en fantastisk mor.

 

 

Sundhedsresultater

HDADOCDPRACLPCLP1JADDDMDEBUFFCDMCCDDY
LyraA0FriFriFriFriFriFriFriFriFriBærer

Resultater

Agility: 

AG1, AG2, SP1, SP2.

1 x cert AG

Jagt:

Brugsprøve DRK

Kvalifikationsprøven – Tollerklubben

Udstilling: 

KBHJV17,  DKCH(U), SECH(U), Guldborgsundvinder 23

Danmark: 2 BIM, 1x BIR